Eucalyptus Gunnii ‘Azura’ Op Stam – Unieke Plant Die Weinig Onderhoudt …

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de Eucalyptus Gunnii Azura op Stam, nu beschikbaar om jouw tuin naar nieuwe hoogten te tillen. Deze majestueuze boom, met zijn zilverblauwe bladeren en elegante stam, brengt een vleugje verfijning en rust in elke buitenruimte.
Kenmerken die Betoveren
Zilverblauwe Pracht: De Eucalyptus Gunnii Azura staat bekend om zijn opvallende zilverblauwe bladeren, die glinsteren in de zon en een rustgevende sfeer creëren.
Winterhard Wonder: Deze stamboom trotseert moeiteloos de meest strenge winters van Nederland, met een verbazingwekkende weerstand tegen temperaturen tot wel minus 20 graden Celsius.
Compact maar Krachtig: Met een hoogte van 40-50 cm bij levering, inclusief pot, voegt deze Eucalyptus Gunnii Azura op Stam een verticale dimensie toe aan je tuin zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De pot van 10.5 cm maakt het eenvoudig om hem te plaatsen waar jij maar wilt.
Natuurlijke Pracht zonder Opsmuk: Onze bomen worden geleverd zonder decoratieve pot, zodat je de vrijheid hebt om je eigen unieke stijl toe te voegen. Laat de Eucalyptus Gunnii Azura op Stam opvallen in zijn pure schoonheid.
Enkelvoudig of als Set: Kies uit onze selectie van enkele bomen of ga voor een prachtige set van twee, waarmee je direct een adembenemende sfeer creëert in je buitenruimte.
Breng de rustgevende elegantie van de Eucalyptus Gunnii Azura op Stam in jouw tuin, terras of balkon. Voeg een vleugje tijdloze gratie toe aan je buitenruimte en geniet van de vele bewonderende blikken die je zult ontvangen.

EUR 27.95

Dit vind je misschien ook leuk...