LG Droger + LG Koelvriescombinatie

Huur deze LG koelvriescombinatie & wasdroger vandaag nog bij Skala.nl!

De LG GBB72MCVGN is een vrijstaand model met boven een koelvak en onder een vriesvak. De totale inhoud van deze LG koelvriescombinatie is 384 liter. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 277 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 107 liter. Door de grote ruimte in deze LG koelvriescombinatie (LG GBB72MCVGN) kun je met gemak je gekoelde producten bewaren. Of je nu met 2 personen of 4 personen bent, deze koelvriescombinatie is groot genoeg voor iedereen!

De LG RH80V9AV4N is een wasdroger met een mooi design en een ronde voorlader vuldeur. De maximale vulcapaciteit van dit apparaat is 8 kg. Deze LG wasdroger heeft 14 programma’s en beschikt over een Auto cleaning condensor. De condensor wordt bij elk programma tot 3 keer toe schoongespoeld waardoor jij altijd het beste was resultaat zal hebben. Tot slot kan je deze LG warmtepompdroger verbinden met je smartphone dankzij de ThinQ app. In deze app kan je de wasdroger bedienen, maar ook diverse nieuwe programma’s downloaden en problemen van de droger zien wanneer deze er zijn. 

Huur deze LG koelvriescombinatie en wasdroger combideal nú snel en supervoordelig door op de bestelknop te klikken! Onze monteurs sluiten het gratis bij je aan.

EUR 0.00

Dit vind je misschien ook leuk...