3-in-1 Dimbare Nachtkast- Of Bureaulamp Met Speaker – Met Draadloze Telefoo …

Deze bureaulamp biedt meer dan alleen verlichting tijdens het lezen of werken. Met deze multifunctionele bureaulamp van Grundig kun je ook je telefoon opladen en muziek afspelen via een Bluetooth-verbinding versie 5, die tot wel 10 meter reikt. De LED-kleurtemperatuur is 4000K en op het voetplateau van de lamp bevindt zich een bedieningspaneel waarmee je de lamp eenvoudig kunt instellen.
Muziek afspelen
Aan de achterkant van de lamp zit een speaker, waardoor de lamp multifunctioneel is! Je kunt je telefoon verbinden via Bluetooth, net zoals je dat met een draadloze speaker zou doen. Selecteer je favoriete afspeellijst en geniet van muziek, terwijl je werkplek of tafel tegelijkertijd goed verlicht blijft.
Oplaadfunctie
Is je telefoon bijna leeg? Gebruik de lamp dan als draadloze oplader! Het plateau waarop de lamp staat, functioneert ook als oplader met Qi-technologie. Leg een telefoon die Qi ondersteunt op het plateau, en deze zal direct beginnen met opladen. De lamp zelf werkt met USB-C, de kabel wordt meegeleverd maar de adapter niet. Het plateau is voorzien van zowel een USB-A- als een USB-C-uitgang.

EUR 19.95

Dit vind je misschien ook leuk...