Comfort Essentials Travel Compressiesokken – Vandaag 2+2 Paar GRATIS! …

Met deze compressiesokken verhoog jij jouw vitaliteit en verminder je klachten. De sokken voorkomen vermoeide benen, gezwollen voeten en blessures. Of dat nu in het dagelijks leven, tijdens de training of een lange reis is.
Verbeterde bloedcirculatie
De sneldrogende, elastische sokken bieden gerichte compressie, wat de bloedcirculatie in de benen stimuleert en de zuurstofcapaciteit verhoogt. Hierdoor worden vocht en gifstoffen sneller afgevoerd, waardoor je je fitter en vitaler voelt en minder vatbaar bent voor blessures.
Optimale ondersteuning en minder spierpijn
Deze compressiesokken helpen ook om spierpijn te verminderen. Ribdetails bij de enkel zorgen namelijk voor optimale ondersteuning. Zo zijn er minder schokken zijn als de voet de grond raakt en treedt er minder spierbeschadiging op.
Hoog draagcomfort
Dankzij het versterkte en anatomisch gevormde voetbed, de brede, niet-knellende kraag en de perfecte naadloze pasvorm van de sokken ben je verzekerd van een hoog draagcomfort. Door de effen kleuren zijn de sokken ideaal voor dagelijks gebruik en optimaal te dragen onder vrijetijdsoutfits. Zo begin je goed voorbereid aan je training, je reis of je wandeling.

EUR 19.95

Dit vind je misschien ook leuk...