Verlichte Plantenpot Met Solar – Met Automatische Bewatering! …

Breng een unieke combinatie van licht en groen naar uw tuin met de Hyundai Lighting Solar LED Plantenpot. Deze innovatieve plantenpot, aangedreven door zonne-energie, is de perfecte aanwinst voor elke buitenruimte, met RGB-verlichting en een geavanceerd irrigatiesysteem voor uw planten.
Voor iedere tuin of balkon
De Hyundai Lighting Solar LED Plantenpot heeft een strak rond ontwerp met afmetingen van L 30cm x B 30cm x H 28cm en een gewicht van slechts 1350 gram. De pot is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw tuin of balkon, maar ook uiterst praktisch met een optionele grondpin voor extra stabiliteit.
Gaat automatisch aan, zonder snoeren
Deze plantenpot werkt volledig op zonne-energie, wat betekent dat hij milieuvriendelijk en kostenbesparend is. Met een ingebouwde batterij van 1500 mAh die in 10 uur oplaadt, biedt de pot tot wel 7 uur verlichting bij een volle lading. De dag/nacht sensor zorgt ervoor dat de verlichting automatisch aangaat bij schemering en uitschakelt bij zonsopgang.
Kies uit wit of kleuren
De Solar LED Plantenpot is uitgerust met een LED-lichtbron van 10 lumen en biedt zowel wit licht (4500K) als RGB-kleuren. De stralingshoek van 360 graden zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling in uw tuin. De lamp heeft ook een dimfunctie en komt met een handige afstandsbediening voor optimale controle.
Automatisch bewateren
Dankzij het ingebouwde irrigatiesysteem krijgen uw planten altijd de juiste hoeveelheid water. Het systeem werkt op zonne-energie, waardoor uw bloemen en planten optimaal kunnen groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het water geven.
Eenvoudige Installatie
De installatie van deze plantenpot is eenvoudig en snel. Het zonnepaneel wordt met een handige grondpin bevestigd, terwijl de pot zelf ook een optionele grondpin heeft voor extra stevigheid. De meegeleverde afstandsbediening maakt het eenvoudig om de verlichting en irrigatie te bedienen.

EUR 44.95

Dit vind je misschien ook leuk...