Air Cooler XL Energiezuinig – Koelt Met Water En Koelelementen! …

Een aircooler, ook wel luchtkoeler genoemd, is de ideale oplossing voor wie meer verkoeling zoekt dan een ventilator biedt, maar geen airconditioner wil aanschaffen. Deze slimme apparaten werken door lucht langs een koel element met ijskoud of bevroren water te laten stromen, wat een heerlijk verfrissende nevel creëert. Het geeft een koelheid die doet denken alsof je je in de buurt van een waterval of fontein bevindt!
4 liter reservoir
De  Air Cooler komt met een uitneembaar reservoir van 4 liter. Je kunt dit vullen met water en, voor extra koelte, koelelementen of ijs toevoegen. Dit apparaat bevochtigt en reinigt de lucht in je huis, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.
Een verkoelende bries op maat
De aircooler heeft drie ventilatiestanden en is uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dankzij de ‘swing’-functie wordt de lucht van links naar rechts geblazen voor een optimale luchtstroom. Bovendien is de aircooler eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige draaggreep en vier zwenkwielen.
Verschil air coolers, ventilatoren en airconditioners
In vergelijking met een gewone ventilator biedt een aircooler aanzienlijk meer verkoeling, omdat de lucht door water of ijs wordt gekoeld. Hoewel een aircooler niet dezelfde koelcapaciteit heeft als een airconditioner, is het een kostenefficiënte en energiezuinige keuze. Zonder de noodzaak van een afvoer naar buiten en met een lager stroomverbruik, kun je deze luchtkoeler overal in huis plaatsen. Zo ben je altijd verzekerd van een koel en gezond binnenklimaat!

EUR 49.95

Dit vind je misschien ook leuk...