Tafellamp Draadloos Aluminium Deluxe – Voor Binnen En Buiten! …

De FlinQ Tafellamp Nova is een waar kunstwerk in verlichting. Met zijn elegante en moderne uitstraling, verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, wit, antraciet, goud en brons, past deze lamp moeiteloos in verschillende interieurstijlen. Of je nu een minimalistisch, Scandinavisch, industrieel of klassiek interieur hebt, de Nova voegt een verfijnde touch toe aan zowel je slaapkamer als woonkamer. Plaats de lamp op je nachtkastje voor een rustgevende sfeer of in de woonkamer voor extra verlichting en een stijlvol accent.
Dimbaarheid voor de perfecte sfeerMet de FlinQ Tafellamp Nova creëer je altijd de juiste sfeer dankzij de drie verschillende lichtkleuren en de dimfunctie. Of je nu helder licht nodig hebt voor het lezen of een subtiel, warm licht voor een ontspannen avond, deze lamp voldoet aan al je behoeften. De handige geheugenfunctie onthoudt de laatst gebruikte helderheid, zelfs als je van lichtkleur verandert, zodat je altijd meteen de perfecte ambiance hebt.
Zeer luxe uitvoeringDe FlinQ Tafellamp Nova is gemaakt van metaalijzer en afgewerkt met duurzaam ABS, wat zorgt voor een robuuste en toch elegante uitstraling. De lamp is oplaadbaar via een USB-C kabel, en met een oplaadtijd van slechts 5 tot 6 uur, ben je verzekerd van langdurig draadloos gebruik. De batterijcapaciteit van 5000mAh biedt urenlang verlichting zonder onderbreking. De lamp is bovendien water- en stofbestendig (IP44), waardoor hij ook buiten te gebruiken is, bijvoorbeeld bij een loungeset in de tuin.

EUR 34.95

Dit vind je misschien ook leuk...