Oplaadbare Bladeless Ventilator – Verkoeling In Slaapkamer, Kantoor En Elde …

Stijlvol, efficiënt en modern – de perfecte toevoeging voor die warme zomerdagen. De Hyundai Bladeless Ventilator, met zijn donkergrijze afwerking, brengt niet alleen verkoeling maar ook een vleugje klasse naar jouw bureau. Waarom kiezen voor de Hyundai Bladeless Ventilator?
Stijlvol ontwerp
Deze ventilator combineert een strak, bladloos design met een luxe afwerking in donkergrijs. Het minimalistische uiterlijk zorgt ervoor dat hij moeiteloos in elke moderne werk- of gamingsetup past, terwijl het bladloze ontwerp extra veiligheid biedt.
Oplaadbaar en draadloos
Gedaan met gedoe met snoeren! Dankzij de 2200mAh batterij geniet je tot wel 6 uur lang van draadloze verkoeling. Perfect voor een hele werkdag of een marathon gaming sessie. Zet hem waar je maar wilt – op je bureau, nachtkastje of zelfs in de tuin.
Drie windsnelheden
Of je nu een lichte bries of een krachtige luchtstroom wilt, de Hyundai Bladeless Ventilator biedt drie variabele snelheden. Met een maximale luchtstroom van 2.8 m/s en een geluidsniveau van slechts 60dB, blijf je gefocust en ontspannen zonder storende geluiden.
Compact en lichtgewicht
Met afmetingen van 34cm x 14cm x 14cm en een gewicht van slechts 600 gram, is deze ventilator eenvoudig te verplaatsen en perfect voor kleine ruimtes. Het handige digitale display toont duidelijk de instellingen en status, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.
De Hyundai Electronics Bladeless Ventilator Desk Edition biedt een combinatie van stijl, efficiëntie en gebruiksgemak in één elegant pakket. Of je nu thuis werkt, studeert of in warm weer tot rust wilt komen, deze ventilator zorgt voor de ideale verkoeling op warme dagen.

EUR 24.95

Dit vind je misschien ook leuk...