Bistro Set Inklapbaar – Ideaal Voor Balkon En Kleine Tuin! …

De 3-Delige QLT Bistro Set is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor elk balkon of kleine buitenruimte. Deze set bestaat uit een veelzijdige tafel en twee comfortabele stoelen, ontworpen met oog voor duurzaamheid en gebruiksgemak.
Zeer compact op te bergen
De set is vervaardigd van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een duurzame constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. Het opvouwbare ontwerp van zowel de tafel als de stoelen maakt deze set ideaal voor kleine ruimtes, omdat ze eenvoudig kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. De balkontafel heeft stalen latten op het tafelblad en is voorzien van een handig rek, waardoor hij multifunctioneel is.
Gemak en comfort voorop
De stoelen bieden met een 1×1 stalen lus op de zitting en rugleuning comfort en ondersteuning. Daarnaast heeft de set een poedercoating afwerking, die de weerstand tegen weersinvloeden verbetert en het strakke uiterlijk behoudt.
Maak optimaal gebruik van je buitenruimte met de 3-Delige QLT Bistro Set. Bestel deze set vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl op je balkon.

EUR 129.95

Dit vind je misschien ook leuk...