QLT 7-In-1 Multicooker – Braden, Stomen, Slowcooken En Meer! …

In de QLT 7-in-1 multicooker bereid je verschillende soorten gerechten. De multicooker heeft handige kookfuncties zoals braden, stomen of slowcooken. Zo vervang je bijna alle pannen in je keuken door deze alleskunner. Verder komt de multicooker goed van pas wanneer je weinig tijd hebt. Je legt namelijk van tevoren alle ingrediënten in de binnenpan. Daarna stel je de tijd in wanneer hij begint met koken. Zo is het gerecht direct klaar wanneer je in de avond thuiskomt. Dankzij de warmhoudfunctie houdt de multicooker het gerecht langer warm.
7-in-1 Keukenwonder
Wat deze multicooker echt onderscheidt, is zijn indrukwekkende energiebesparing. Met een verbluffende versnelling van het kookproces, tot wel 2 tot 6 keer sneller, bespaar je tot wel 70% op je energierekening. Dat maakt deze krachtpatser niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De veelzijdige multicooker vervangt maar liefst zeven verschillende keukenapparaten of pannen die anders kostbare ruimte in beslag zouden nemen. Hierdoor bespaar je niet alleen waardevolle ruimte in je keuken, maar ook kostbare tijd en moeite.
Met de QLT 7-in-1 multicooker kun je een breed scala aan gerechten bereiden, waaronder:
Soep/bouillon: Maak heerlijke, huisgemaakte soepen en bouillons met gemak.
Vlees/stoofpot: Bereid malse en smaakvolle vleesgerechten en stoofpotten.
Bonen/chili: Kook bonen en maak hartige chilirecepten met precisie.
Slowcook: Laat gerechten langzaam sudderen voor een diepe, rijke smaak.
Sauteren: Bak en schroei ingrediënten snel aan voor extra smaak.
Rijst: Kook perfecte rijstvariëteiten met één druk op de knop.
Pap: Maak gezonde papgerechten, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Stomen: Behoud de voedingsstoffen in je gerechten door te stomen.
Yoghurt: Fermenteer je eigen yoghurt en houd hem warm.
Warmhouden: Houd gerechten warm tot het tijd is om te serveren.
Snelkoken: Verminder kooktijden voor drukke dagen.
Snel, gezond en gemakkelijk
Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die op zoek is naar handige hulpmiddelen of gewoon een druk gezinsleven hebt en snel gezonde maaltijden wilt bereiden, de QLT 7-in-1 multicooker is de perfecte metgezel voor elke keuken. Met zijn duurzame constructie en veelzijdige functies biedt hij gemak en betrouwbaarheid voor al je kookbehoeften. Kortom, de QLT 7-in-1 multicooker is de ultieme keuze voor efficiënt, gezond en zorgeloos koken.
Altijd op tijd met de 24-uurs timer
Dankzij de handige 24-uurs timer kun je maaltijden plannen en voorbereiden op het tijdstip dat jou het beste uitkomt, zodat je nooit meer hoeft te haasten in de keuken. Voeg ingrediënten toe aan de multicooker, stel de timer in en je gerecht is precies klaar wanneer je wilt eten.

EUR 79.95

Dit vind je misschien ook leuk...