Zydante Dekbed – Keuze Uit Zijde, Tencel, Verkoelend Of Katoen! …

Het Zydante dekbed is gemaakt voor het voorjaar, zomer en de warmere najaarsdagen. Het dekbed is luchtig en koelend in warme nachten, ideaal. Het zachte dekbed valt zacht en soepel om je heen zodat je elke nacht met plezier je bed in gaat. Dit dekbed is gevuld met 100% gesiliconiseerde holle vezel. Deze vulling is lucht circulerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je heerlijk de nacht door. Het dekbed is verkrijgbaar in vele maten van een kleine 60 x 120 cm tot en extra grote 260 x 240 cm. Daarnaast kan je vandaag uit vier verschillende tijken met verschillende eigenschappen kiezen:
Katoen
Katoen is een ademend materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Het is zacht voor de huid en zorgt voor een goede luchtcirculatie, wat helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur.
Tencel tijk
Tencel, afgeleid van houtpulp, staat bekend om zijn zachtheid en vochtafvoerende eigenschappen. Het helpt om vocht van het lichaam weg te voeren, waardoor je comfortabel en droog blijft tijdens het slapen.
Verkoelend
De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% micro satijn geweven polyester. De speciale verkoelende tijk helpt om warmte af te voeren en oververhitting tijdens de slaap te voorkomen, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor warmte of nachtelijk zweten.
Zijde tijk
Zijde staat bekend om zijn luxe uitstraling en zijdezachte textuur. Het voelt glad aan op de huid en biedt natuurlijke warmte-isolatie.

EUR 12.95

Dit vind je misschien ook leuk...