DUBBELE Hetelucht Friteuse 8 Liter – Afzonderlijk Te Bedienen! …

Klaar met het eindeloze wachten tussen gerechten? Hyundai brengt verandering met de ultieme Airfryer! Bereid moeiteloos twee verschillende maaltijden tegelijkertijd met de dubbele mand hete lucht friteuse van Hyundai.
Dubbel feest
De Airfryer is uitgerust met twee royale, anti-aanbak manden van maar liefst 4 liter per stuk. Hiermee serveer je met gemak maaltijden voor 4 tot 6 personen. Met een krachtige 1250W per mand, individueel instelbaar, kun je in het ene mandje knapperige frietjes bereiden terwijl je in het andere mandje je groenten heerlijk stoomt.
Slim bedieningsgemak
Het digitale bedieningspaneel maakt het selecteren van de juiste instellingen een fluitje van een cent. Deze hete lucht friteuse kan temperaturen bereiken tot 200 graden Celsius, en dankzij de gecombineerde 2500W vermogen, is hij razendsnel op temperatuur. Maak je geen zorgen over oververhitting, want de oververhittingsbeveiliging schakelt de Airfryer uit als het te warm wordt. Heeft je gerecht meer tijd nodig? Geen zorgen, beide manden hebben hun eigen timer, tot wel 60 minuten lang.
Veelzijdige kookmogelijkheden
Voor degenen die zich afvragen hoe ze een specifiek ingrediënt het beste kunnen bereiden, biedt deze Airfryer de ideale oplossing. Met maar liefst 10 voorgeprogrammeerde functies voor frituren, grillen, roosteren en stomen, wordt koken een makkie. Kies eenvoudig de juiste functie voor frietjes, biefstuk, garnalen, kip, lam, cake, brood, vis, noten of groenten.
Eenvoudige schoonmaak
Twee manden, betekent dat extra schoonmaakwerk, toch? Niet hier! Dankzij de anti-aanbaklaag zijn de manden moeiteloos schoon te maken. Dus geniet volop van je maaltijd zonder je zorgen te maken over een berg afwas. Let op: de manden zijn niet vaatwasserbestendig, dus even met de hand afspoelen is alles wat nodig is.
Upgrade je keuken met de Hyundai Dubbele Mand Airfryer en zeg vaarwel tegen het wachten tussen maaltijden!”

EUR 109.95

Dit vind je misschien ook leuk...